نماینده مردم رودسر و املش در مجلس با انتقاد از تأخیر در پرداخت مطالبات چایکاران و مشکلات ناشی از قطعی برق، از وزیر نیرو خواست تا بهره‌برداری از سد مخزنی پلرود را تسریع کند.

مطالبات چایکاران پس از ۵ ماه پرداخت نشده است

به گزارش خبرنگار خانه ملت، محمد علیجانی در نشست علنی امروز (چهارشنبه، ۸ مردادماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی خود خطاب به وزرای نیرو و جهاد کشاورزی گفت: چرا مطالبات چایکاران پس از ۵ ماه هنوز پرداخت نشده است؟

نماینده مردم رودسر و املش افزود: از یک سو، قطع مکرر برق خسارات سنگینی به صنایع و محصولات کشاورزی منطقه وارد کرده و از سوی دیگر، با وجود قرار گرفتن در پربارش‌ترین منطقه کشور، با تنش شدید آبی مواجه هستیم. از وزیر نیرو می‌خواهم فرآیند بهره‌برداری از سد مخزنی پلرود رحیم‌آباد را با جدیت پیگیری و تسریع کند.

وی هشدار داد: در صورت تداوم این روند، پیگیری‌های لازم را از طریق سایر ابزارهای نظارتی مجلس انجام خواهد داد./

پایان پیام

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار